26 Ağustos 2010 Perşembe

GALATASARAY YÖNETİMİ !


Bir Galatasaray taraftarı olarak değil , bir Galatasaray aşığı olarak konuşuyorum .

Sezon başında Haldün Üstünel'in yetkileri alındı . Neden ? Transfer de neler yaptık bu sene . Ne kazandırdık takımımıza ?

Böyle saymaya başlarsak uzar da gider . Sorular soruları kovalar . Sorunlar da bitmez bu gidişle Galatasaray yönetiminde .

Taraftarın tepkisi de hazırdır . Kimsenin sabrı kalmadı artık . Yapılan kötü transferler , gelen transferlerin sakatlanması , sakatlık sıkıntıları . Bunları hepsi artık taraftarı da sıkmaya başladı .

Ha diyorlar ki illede Haldün Üstünel gitti diye oldu bütün bunlar . Sadece buna bağlamamak lazım . Tamam Haldün Üstünel de iyi transferler yaptı . Yaptığı transferlerle takımımıza çok yarar sağladı ama başarı . Haldün Üstünel zamanında lig de bir başarı elde edebildik mi ? Hayır.

O zaman sadece Haldün Üstünel' e bağlamamak lazım bu kötü gidişatı . Galatasaray ruhuyla oynayan futbolcu parmakla gösterilecek kadar az . Sezon başında gönderilmesi planlanan neden geçen sezon neden gönderilmedi denilen Harry Kewell'ı bu sene ki performansını görüyoruz .

Bu sene yapılan transferlerin hepsinden daha çok yarar sağladığı ve sağlayacağı açıkça belli oldu .

Milan Baros . Bana kalırsa Milan Baros bu sene yapılan en iyi transfer . Aslında sadece bu seneyi saymayalım . Şu son 10 yılın en iyi transferi diyebiliriz.

Durum vahim doğrusu . En yakın zaman da takım ruhunu kazanamazsak ve iyi transferler yapılmazsa taraftarın istifa tepkisiyle tribünlerden bağırması sürpriz bir şey olmaz ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder