3 Haziran 2010 Perşembe

İsrail - Amerika Oyunu

İsrail'in arkasında ki en büyük güç Amerika olduğunu bir çok kişi bilmektedir . Oysa Amerika bize hep yakın olduğunu gösterek hedefine gizliden ulaşmaya çalışıyor .

Yakın zaman da yapılan saldırılarda hep fakir ülkeler hedef olmuştur. Aynı zamanda da müslüman ülkeler. Yavaş yavaş hedeflerine ulaşmaya çalışan Amerika ve İsrail ittifakı şimdide Türkiye'ye gizli bir savaş açmayı mı planlıyor ?

Hiç bir sebep yokken sadece yardım amaçlı Gazle'ye giden yardım gemimize içinde Filistin için silah taşıdığımızı iddia ederek gemimizi durdurmuş 9 vatandaşımızı gerçek mermilerle ateş ederek öldürmüştür.

İddia ettikleri silahlar tamamen yalan olduğundan dolayı gemide bulunan misket ve sapanları kanıt olarak kullanmaya çalışmışlardır.

Amerika bu saldırı için İsrail'i kınayan hiç bir açıklama yapmamış bulunmamaktadır. Amerika ne Türkiye'ye dolaylı bir savaş da bulunmak istiyor , ne de Türkiye - Amerika ilişkilerini bozmak istiyor.

Bunu gerçekleştirmek için de öne İsrail'i atarak kendileri arka planda pasif durumda stratejik olarak soyut bir savaş yapmaktadır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder