14 Haziran 2010 Pazartesi

SANAL ORTAM MAHFOLDU

Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde bazı insanlar popüler olmak için kendilerini bile bile rezil ediyorlar . Neden ? Salaklıkta yapsalar diğerlerinden farklı olup göze çarptıkları için.

Onlar için farklılığın hiç önemi yok . Ebe kardeşim işin gücün yokta kendini rezil ederek kaliteni düşürerek farklı olmaya çalışıyorsun . Twitter değil ki takipçi kazanmak için çalışıyorsun .

Hiç anlam veremiyorum doğrusu . Ne böyle saçma sapan videolar çekip kendini rezil edenleri onları bu işe daha çok heves salmalarını sağlayan izleyicileri de tasvir etmiyorum .

Sanal alemin de boku çıktı artık . 4-5 sene öncesine kadar Facebook Türkiye'de pek yaygın değildi . En azından amacına uygun kullanılıyordu . Ahh şimdi ?... Şimdilerse tamamen amacını aştı , saçma sapan sayfalar , abuk subuk paylaşımlar.

Şimdi düşünüyorum da ne olsun . Türkiye'de facebook mu kapatılsın ? Hayır hayır bu bir çok kişinin internetten ayrılmasnı sağlıyor . Facebook amacını ne kadar aşmış olsa da insanları internnette tutuyor . Bu vesileyle rastgele rastlanmış olsa da değişik bilgiler haberler elde ediliyor .

Facebook var olsun ama amacını aşmasın diyorum .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder